Retourneren

Retourneren 
In verband met het retourneren van goederen die zijn gekocht van SA Premium ApS via premiumgin.dk, draagt ​​u volgens de nieuwe wet het risico voor de goederen totdat ze in handen zijn van SA Premium ApS. Mocht het pakket zoekraken of kapot gaan tijdens het transport, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het product. Daarnaast is SA Premium ApS niet gehouden tot vergoeding van de extra kosten die daaraan verbonden zijn, indien u als consument heeft gekozen voor een andere en duurdere vorm van levering dan de standaard levering die SA Premium ApS heeft aangeboden.

SA Premium ApS is ook niet langer verplicht om de betalingsvergoeding van de betalingsprovider die u als consument in verband met de aankoop heeft betaald, terug te betalen.

Als u spijt heeft van de aankoop, moet het artikel worden verzonden naar:

SA Premium ApS
c/o Mammen & Drescher A/S
Oldenvej 10 A
3490 Kvistgard
Denemarken

U kunt de aankoop ook annuleren door een duidelijke boodschap te geven en deze tegen voorafgaand akkoord persoonlijk af te geven op bovenstaand adres.

We accepteren geen pakketten zonder distributie of pakketten verzonden door contant bij aflevering.

Klachtrecht

Als je winkelt bij premiumgin.dk, heb je natuurlijk 24 maanden recht om te klagen als er een defect is aan het product. Dit betekent dat je het artikel kunt omruilen, het geld terug kunt krijgen of een korting op de nieuwe prijs, afhankelijk van de specifieke situatie.
Het recht om te klagen kan worden beperkt door de natuurlijke houdbaarheid van het product. De houdbaarheidsdatum van het product staat op de verpakking.
Als het artikel moet worden vervangen in kronen en øre, vermeld dan informatie over de fout, uw bestelnummer en uw rekeningnummer wanneer het artikel wordt geretourneerd.
Voorwaarde is uiteraard wel dat de klacht gegrond is en dat het defect niet is ontstaan ​​als gevolg van onjuist gebruik van het product of ander schadeveroorzakend gedrag.
De klacht dient uiteraard binnen een "redelijke termijn" na constatering van het gebrek of de storing te worden ingediend. Als u binnen twee maanden na ontdekking van het gebrek reclameert, is de klacht altijd tijdig.

Indien de klacht gegrond is, vergoeden wij uiteraard uw (redelijke) verzendkosten.

We behouden ons het recht voor op artikelen die niet op voorraad zijn en eventuele fouten en typefouten in de prijzen van de webshop.

Bezwaarmogelijkheden - overzicht en links:
Indien u een klacht heeft over een product gekocht in onze Webshop, dan kunt u een klacht sturen naar:

Het Centrum voor Klachtenbehandeling van de Deense Mededingings- en Consumentenautoriteit
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Als u een consument bent die in een ander EU-land woont, kunt u uw klacht registreren op het online klachtenplatform van de EU-commissie.

Het platform is hier te vinden: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Als u hier een klacht indient, moet u ons e-mailadres opgeven: info@sapremium.dk