Over Premiumgin.dk

Welkom bij de beste selectie Premium Gin uit Zuid-Afrika.

Hier vind je de lekkerste Zuid-Afrikaanse gin van de hoogste kwaliteit, geproduceerd door de beste jeneverstokerijen in Zuid-Afrika. Elke gin heeft zijn eigen unieke geschiedenis en passie voor kwaliteit. Bovendien wordt elke distilleerderij zorgvuldig door ons geselecteerd.

Premiumgin.dk wordt gerund door SA PREMIUM ApS, een klein maar passioneel familiebedrijf. Nadat Torben in Zuid-Afrika had gewoond en gewerkt, begon hij de beste Gin uit Zuid-Afrika te importeren.

Omdat de hechte relatie met onze partners voor ons belangrijk is, bezoeken we het land en de distilleerderijen zo vaak mogelijk. Daarbovenop willen we graag de mensen rondom en hun producten zo goed mogelijk begrijpen!

We werken toegewijd en doelbewust zodat jij steeds keer op keer kan genieten van onze smaakvolle Premium Gins en een geweldige kwaliteitservaring kan beleven.

Wij geloven in een nauwe dialoog en contact met iedereen in ons bedrijf, van de individuele medewerker bij de distilleerderij in Zuid-Afrika tot onze vervoerder en tot u als klant.

We staan altijd ​​open voor een dialoog. Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen. 

Wij horen graag van je!


"Premiumgin.dk, wanneer enkel het beste goed genoeg is"