Mirari Ambra gin Mule
Een verfrissende gin-twist van een klassieke cocktail. Hartige gemberkruiden versterkt door lichte fynbos- en dennenachtige jeneverbessenaroma's, opgetild met verse limoen. Gewoon heerlijk!
INGREDIENTEN
- 50 ml Mirari African Botanics gin
- 15 ml limoensap
- 4-6 limoenboten
- 2 takjes munt (ter decoratie)
- gemberbier
INSTRUCTIES
- Voeg in een koperen mok Mirari African Botanics gin, limoensap en twee partjes limoen
- Vul het glas met crushed ijs en roer voorzichtig.
- Voeg 2 partjes limoen toe.
- Top met meer gemalen ijs en gemberbier.
- Roer voorzichtig.
- Garneer met munt en resterende limoenpartjes
TIPS
- Voeg voor een variatie en extra kick een schijfje of twee verse gember toe.
- Het gebruik van een koperen mok ziet er niet alleen geweldig uit, maar houdt de cocktail ook extra gekoeld.
GENIET ERVAN VAN!